Les imatges, textos i vídeos d'aquest blog són propietat del seu autor.
Si algú en volgués alguna/es mes les pot demanar escribint un comentari i els hi enviaré en format original i amb resolución de millor qualitat.

dijous, 26 de març del 2009

Descobreix els ratpenats

En aquesta web hi trobaràs informació sobre els ratpenats de Catalunya, adreçada a tots els públics. Hi ha tant continguts informatius sobre les espècies catalanes, com material pedagògic per a treballar des dels centres educatius.

Ratpenat de ferradura gran (Rhinolophus ferrumequinum) - Fotografía de Ferràn Aguilar Antón

Els rat-penats són els únics mamífers que han estat capaços de conquerir el medi aeri. Per aconseguir-ho han desenvolupat una sèrie de sorprenents adaptacions que els han conferit un aspecte molt singular i unes habilitats més enllà de la nostra comprensió: poden volar, descansen de cap per avall i s’orienten en la foscor més absoluta.

Malauradament aquests atributs, juntament amb el seu hàbit de cercar refugi a les profunditats de la terra, han afavorit que se’ls considerés, fins a temps ben recents, missatgers del mateix diable i portadors de tota mena de mals auguris, pel que encara avui en dia són foragitats, rebutjats i àmpliament incompresos.

Per accedir a aquesta web, feu click en aquest enllaç: http://www.ratpenats.org/

(La web s'ha afegit a l'apartat "Enllaços relacionats amb la Fauna" a la columna dreta d'aquest blog).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada