Les imatges, textos i vídeos d'aquest blog són propietat del seu autor.
Si algú en volgués alguna/es mes les pot demanar escribint un comentari i els hi enviaré en format original i amb resolución de millor qualitat.

diumenge, 31 de maig del 2009

Espai Terra: Resum dels espisodis del 25/05/2009 al 27/05/2009 (6ª setmana)

Espai Terra - 25/05/2009



Conèixer més detalls sobre les aus que habiten el nostre país no és una tasca fàcil. L'anellament d'ocells és una eina molt útil per conèixer els moviments i l'estat de salut de les aus. Salvador Sala ha anat fins al cap de Creus per conèixer de prop la tasca que estan fent els ornitòlegs i per comprovar com fan els anellaments, que donaran a cada ocell un carnet d'identitat propi.


Espai Terra - 26/05/2009



Sobrevolem el Solsonès, el Berguedà i el Bages, un sector de la Catalunya central molt boscós i molt castigat pel foc. Seguim el curs del Cardener passant pel pantà de Sant Ponç i Cardona, on veurem el castell i les mines de sal. Entre riu i boscos, Toni Nadal ens acompanya a una explotació agrària on els propietaris han habilitat part de la masia per dedicar-se a l'agroturisme.


Espai Terra - 27/05/2009



La llotja de Sant Carles de la Ràpita és la que factura més de tota la costa catalana. Hi passen 3 milions de quilos de peix a l'any amb un valor de 14 milions d'euros. Víctor Sorribes ens mostra el què succeix quan els pescadors arriben a port amb el peix, l'ambient a la subhasta, com es fa la venta i com conserven el peix. També parlem amb treballadors de la llotja i amb el president de la Cofraria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada