Les imatges, textos i vídeos d'aquest blog són propietat del seu autor.
Si algú en volgués alguna/es mes les pot demanar escribint un comentari i els hi enviaré en format original i amb resolución de millor qualitat.

dissabte, 25 d’abril del 2009

Espai Terra: Resum dels espisodis del 20/04/2009 al 24/04/2009 (1ª setmana)

Espai Terra - 20/04/2009



El programa es desplaça fins al parc astronòmic del Montsec i també al parc natural del Garraf, on hi ha una càmera web instal·lada en un niu d'àligues. Veurem com són les bicicletes pensades perquè els invidents puguin disfrutar d'aquest esport. A l'almanac, sabrem els horaris de sortida i posta del sol, i les fases de la lluna.


Espai Terra - 21/04/2009



Salvador Sala ha anat fins a l'estany d'Espolla, un estany que només es forma de tant en tant a la zona de Banyoles. Allà s'hi poden trobar triops, uns crustacis que van conviure amb els dinosaures.


Espai Terra - 22/04/2009



Anem a Mercabarna-flor. Salvador Sala ens mostra la feina frenètica durant la vigília de Sant Jordi en un mercat de la flor. I el reportatge de Cori Calero se centra en el cultiu i la tradició de les roses.

Espai terra - 23/04/2009



Connectem en directe amb la Rambla de Barcelona, on l'Eloi Cordomí ens explica l'ambient que s'hi viu. A la secció "On anem", cada dijous farem una proposta de sortida de cap de setmana. Avui proposem visitar la ciutat de Barcelona i el seu entorn natural i cultural.


Espai Terra - 24/04/2009



Toni Nadal ens ensenya on neix el Ter i ens fa un recorregut fins a la Catalunya central. I en Tomàs ens mostra un aparell meteorològic i ens explica per què serveix. Avui, un higròmetre: l'aparell que serveix per mesurar la humitat ambiental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada