Les imatges, textos i vídeos d'aquest blog són propietat del seu autor.
Si algú en volgués alguna/es mes les pot demanar escribint un comentari i els hi enviaré en format original i amb resolución de millor qualitat.

dimarts, 19 de maig del 2009

Espai Terra: Resum dels espisodis del 11/05/2009 al 15/05/2009 (4ª setmana)

Espai Terra - 11/05/2009



Durant tota la setmana, al barri vell de Girona les flors són les protagonistes. També coneixem la poesia vinculada al Montseny, i parlem de la gran quantitat de neu que hi ha acumulada al Pirineu.


Espai terra - 12/05/2009



Fa cinc anys que l'Albert López i la Gemma González van posar en marxa el projecte Nimam. Naveguen amb la seva nau buscant el rorqual, un tipus de balena considerat el segon animal més gran del món. En Salvador Sala els acompanya, buscant aquest cetacis i d'altres entre Roses i la frontera francesa. Els últims cinc anys, hi han vist més de 300 balenes. Què passarà avui?


Espai Terra - 14/05/2009



Vinyes i oliveres de branques gruixudes i cargolades són els trets d'identitat de la Terra Alta, una comarca coneguda no només per la qualitat dels seus vins i olis, sinó també per la seva riquesa cultural. Visitem "la catedral del vi" i el celler de Pinell Brai.


Espai Terra - 15/05/2009



Martí Boada ens acompanyarà fins a unes de les zones humides més riques del món: els Aiguamolls de l'Empordà. I fem una connexió webcam des de Dubai amb un empresari català encarregat d'una de les empreses de gestió de residus més importants d'Europa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada