Les imatges, textos i vídeos d'aquest blog són propietat del seu autor.
Si algú en volgués alguna/es mes les pot demanar escribint un comentari i els hi enviaré en format original i amb resolución de millor qualitat.

diumenge, 10 de maig del 2009

Espai Terra: Resum dels espisodis del 27/04/2009 al 30/05/2009 (2ª setmana)

Espai Terra - 27/04/2009



Toni Nadal ens descobreix un dels indrets més visitats del país, Montserrat, i lloc de culte per a milers de persones. A més, Ramon Oranias, monjo del monestir, ens ajuda a conèixer tot el que té a veure amb la geografia i la geologia de la serra.


Espai Terra - 28/04/2009



Des de mitjans del segle XIX hi ha un servei regular de passos de barca entre una banda i l'altra del delta de l'Ebre. Aquests transbordadors han resistit fins als nostres dies per la dificultat de substituir-los per un pont per l'amplada i cabal de l'Ebre.


Espai Terra - 29/04/2009



En Salvador Sala ens mostra com, gràcies als falcons ben entrenats, es poden evitar accidents d'avió als aeroports. Unes imatges sorprenents i curioses sobre aquests ocells i la seva delicada tasca.


Espai Terra - 30/04/2009



Amb l'helicòpter, Toni Nadal recorre les obres de l'anomenat Quart Cinturó oferint una perspectiva aèria a la qual no estem gaire acostumats. No tan sols podem veure des del cel la construcció d'una connexió viària molt important, sinó que aterra per buscar opinions diferents sobre aquest tema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada