Les imatges, textos i vídeos d'aquest blog són propietat del seu autor.
Si algú en volgués alguna/es mes les pot demanar escribint un comentari i els hi enviaré en format original i amb resolución de millor qualitat.

diumenge, 18 de gener del 2009

2on Cens simultani d'Ocells aquàtics hivernants al curs baix del riu Llobregat

Avui s'ha realitzat, per segon any consecutiu, el cens simultani d'Ocells aquàtics hivernants al curs baix del riu Llobregat.

Aquest cens es realitza abarcant tota l'àrea fluvial del riu Llobregat a la comarca del Baix Llobregat. Diverses persones, individualment o en grup, ens hem distribuït en diferents àrees per quantificar les diverses espècies d'aus aquàtiques, dintre de les quals s'inclouen els ànecs, els ardèids, els ràl·lids, les aus rapinyaires (no es poden considerar aquàtiques però són espècies d'interés) i alguns passeriformes (cueretes, titelles, repicatalons, etc...), i fer així un balanç de les seves poblacions al llarg dels anys.

Aviat pujaré el resultat del cens d'avui. Afegiré la taula comparativa de l'any 2008 amb la d'aquest dins dels límits de Sant Andreu de la Barca, començant el cens desde la riera de Corbera fins al Congost de Martorell. Per a qui vulgui pot consultar els resultat del cens de l'any passat en aquest enllaç:

http://www.pamtomaket.com/usuaris/vistavui/0documents.htm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada