Les imatges, textos i vídeos d'aquest blog són propietat del seu autor.
Si algú en volgués alguna/es mes les pot demanar escribint un comentari i els hi enviaré en format original i amb resolución de millor qualitat.

diumenge, 25 de gener del 2009

Molt vent i poca llum, 24-01-2009

Ahir, dissabte 24 de gener de 2009, es va manifestar un fort temporal de vent amb ràfagues de fins a 160 km/h, causant moltes destrosses i provocant perllongats talls de llums i de telèfon. I, per desgràcia, en algunes poblacions, accidents amb víctimes humanes.

A Sant Andreu de la Barca, i concretament a la zona del Palau, ja que al centre del poble sí que n'hi havía, vam romandre sense llum des de les 9:00 de dissabte fins a les 10:30 d'avui. Més de 24 hores sense suministrament elèctric.

Moltes vivendes i grans superfícies (supermercats) van haver de fer servir grups electrògens. Tot i aixó la resta en havíem d'espabilar com podíem, amb espelmes a casa i llanternes al carrer.

Una imatge val més que mil paraules...

(Aquestes imatges van ser captades ahir)

Tanca de la part del darrere de l'IES El Palau (actualment s'han fet feines d'ampliació d'aquesta escola i aquestes tanques són provisionals)

Envoltant l'escola, es pot apreciar aquesta superfície que era plena de sorra i ara ha quedat sense

Fanal a terra (prop del punt anterior)

Al parc Mariana Pineda, els oms mostraven moltes branques, la majoría de grans dimensions, trencades i al terra

Al Camí Vell del Palau va quedar en aquestes condicions un jardí d'una vivenda, en que una caseta de fusta va estimbar-se contra el mur

Pujant pel mateix carrer de la imatge inferior, diversos arbres van ser arrencats del sòl, destacant aquest xiprer tombat enmig de la vorera

Així va quedar aquest immens cedre entre el carrer Maresme i l'avinguda Constitució

Degut a l'apagada, el supermercat Mercadona va haver de fer servir un grup electrògen per continuar funcionant normalment

Una garsa (Pica pica) manté l'equilibri sobre unes fines branques d'om, al parc Mariana Pineda

Temporal de vent, des del carrer Berguedà, a Sant Andreu de la Barca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada