Les imatges, textos i vídeos d'aquest blog són propietat del seu autor.
Si algú en volgués alguna/es mes les pot demanar escribint un comentari i els hi enviaré en format original i amb resolución de millor qualitat.

diumenge, 1 de febrer del 2009

Article sobre el temporal de vent del dissabte 24 de gener a la web de Sant Andreu de la Barca

Sant Andreu, afectat per la ventada del dissabte

L'Ajuntament estima en més d'1 milió d'euros els desperfectes a la ciutat i ja treballa amb altres administracions per estudiar solucions

Sant Andreu de la Barca ha estat greument afectat pel temporal del passat dissabte.

Segons les primeres estimacions, el temporal va provocar danys que superen el milió d'euros.

En aquests moments, l'Ajuntament ja treballa amb la Delegació del Govern i altres administracions i organismes (Generalitat, Diputació de Barcelona) per estudiar com fer front a aquests danys i com solucionar-los.

A més, aquest migdia l'alcalde, Enric LLorca, participarà en una reunió al Consell Comarcal amb la resta d'alcaldes per tal d'analitzar la situació creada arran de les fortes ventades del dissabte.

Les afectacions més importants han estat moltes caigudes d’arbres, amb una especial incidència al parc municipal de Can Salvi (que va quedar sense accés a causa dels nombrosos arbres caiguts a la zona) i a la zona de La Colònia del Palau, carretera de Corbera de Llobregat i Creu de Sussalba, així com un tall de subministrament elèctric.

La ventada va afectar molts arbres, teulades, tendals, postes telefònics, mobiliari urbà (senyals semafòriques, contenidors de recollida selectiva) i va desplomar murs i tanques.

El subministrament elèctric de l’enllumenat públic no es va restablir fins el diumenge.

La gravetat de la situació va provocar que fossin posats en estat l’alerta la Policia Local, Protecció Civil i els serveis tècnics municipals d’obres i serveis, i es va comptar amb un camió del servei de Bombers de la Generalitat de Catalunya.

En total la Policia Local, va efectuar 79 serveis, es va sufocar 2 incendis i hi hagueren 2 ferits.

Hi hagueren prop de 200 trucades telefòniques, majoritàriament per demanar informació sobre el tall de subministrament elèctric.

Entre les afectacions més importants cal mencionar el trencament del globus de les piscines municipals, i que la Benzinera GALP, recentment inaugurada fa uns mesos, va veure com es trencava la teulada.


26/01/2009

En aquest enllaç podreu veure l'article original:
http://www.sabarca.cat/actualidad/noticias/detail.php?secid=89&artid=1336


Pins caiguts a la riera del Palau

Un racó a la Colònia del Palau, a tocar de la riera del Palau i la urbanització de Can Sunyer

Extraient fusta (legalment?) al camí que voreja la riera del Palau

Pins caiguts també a Can Salvi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada