Les imatges, textos i vídeos d'aquest blog són propietat del seu autor.
Si algú en volgués alguna/es mes les pot demanar escribint un comentari i els hi enviaré en format original i amb resolución de millor qualitat.

diumenge, 29 de març del 2009

Rareses anellades a Catalunya

Papamosques de collar (Ficedula albicollis), anellat al Remolar el 07/05/2008. Joan Castelló, Víctor Sanz, Judit Mateos i Berta Balcells.

L'anellament a Catalunya ha anat sumant, al llarg dels anys, moltes captures d'espècies considerades rares o accidentals, en molts casos convertint-se en l'única prova de la seva presència al nostre territori ja que, tractant-se sovint d'ocells amagadissos, sense l'anellament passarien completament desapercebuts.

En aquest renovat espai podeu descarregar-vos una taula PDF a on s'inclouen totes les dades publicades d'anellaments de rareses a Catalunya. S'ha pres com a referència el llistat de rareses del CAC amb una excepció, Lanius senator badius, ja que moltes de les dades publicades es consideren dubtoses.

La taula s'actualitzarà regularment, doncs el nombre de rareses anellades no deixa d'augmentar, sobre tot durant els períodes migratoris. Aquesta secció permet obtenir una visió global i sempre al dia dels anellaments de rareses a Catalunya, doncs hi trobareu també publicats en format notícia els darrers anellaments destacats.


Podeu enviar els vostres comentaris o avisos a info@rings.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada