Les imatges, textos i vídeos d'aquest blog són propietat del seu autor.
Si algú en volgués alguna/es mes les pot demanar escribint un comentari i els hi enviaré en format original i amb resolución de millor qualitat.

diumenge, 19 d’abril de 2009

Estrena a TV3: "Espai Terra"

El meteoròleg Tomàs Molina de TV3 dirigeix i presenta aquest programa que té per objectiu oferir una nova mirada sobre el territori català i acostar-se als seus habitants per compartir-hi històries.

"Espai terra" és un programa dels Serveis Informatius de TVC amb el patrocini d'Abertis i la Fundació Abertis, un espai en què la divulgació i la informació sobre el territori conviuen amb la descoberta de la natura, la meteorologia i el medi ambient.

A través de reportatges, seccions diàries i setmanals i connexions en directe, "Espai Terra" vol contribuir a ampliar el coneixement sobre la riquesa natural de Catalunya i convidar l'audiència a mirar amb atenció l'entorn, del cel a la terra, com a forma d'entreteniment.

En la presentació del nou programa, a la Torre de Collserola, Rosa Marqueta, directora d'Informatius de TVC, ha afirmat que "'Espai Terra' ve a pal·liar un dèficit que tenim amb relació al territori, la seva gent, les seves pedres i el tramat de les infraestructures. Al migdia tot això ho cobrim amb El Medi Ambient i el Telenotícies Comarques, però, fins ara, en la franja de vespre teníem aquesta mancança".

Rosa Marqueta ha incidit també en el valor especial que el nou espai dóna a la imatge: "Les tecnologies han evolucionat i des d''Espai Terra' mostrarem una nova manera de veure el territori, l'urbà i el no urbà."

Tomàs Molina, director del nou programa, ha assegurat que aquest espai utilitzarà totes les tecnologies a l'abast per mostrar aquest territori i també per relacionar-se de manera activa amb els espectadors.

"'Espai Terra' està gravat amb càmeres d'alta definició, però també donarà cabuda a imatges gravades per la gent amb el mòbil i a vídeos penjats pels espectadors al web. Volem fer un programa tecnològicament innovador i de contingut interessant, formatiu i entretingut", ha assegurat.

Segons Molina, el nou espai aborda la "geografia humana" i "la volem explicar relacionant el nostre entorn amb les persones, intentant conèixer el perquè de les coses, explicant, per exemple, per què mengem el que mengem".

Sergi Loughney, d'Abertis, patrocinador del nou espai, ha afirmat per cloure l'acte que, amb les infraestructures, la seva empresa "apropa el territori a les persones i des de la Fundació Abertis es treballa per la sostenibilitat. Per això, 'Espai Terra' és un programa adient per a Abertis, per a la televisió i per a les persones d'aquest país".
ESTRENA: DILLUNS 20 D'ABRIL, A LES 20:30 H

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada